Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,65 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 33,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytou, očištěnou a vychlazenou zeleninu pokrájíme na menší kousky a nasypeme do mísy. Česnek nasekáme najemno nebo nastrouháme a přidáme k zelenině. Zeleninu mírně osolíme (pozor na slanost sýru), opepříme, zakapeme olejem a promícháme.
Krok 2: Podáváme ke grilovanému masu nebo samostatně k večeři či svačině.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující zeleninový salát s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3Rv
Moje poznámka
Osvěžující zeleninový salát s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3Rv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Suroviny:
salát little gem,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá červená,
ředkvičky,
česnek,
olej,
sýr niva,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)