Vepřové kotlety na česneku
Za nejkvalitnější část vepřového masa se považuje kotleta. Pokud je správně připravená, zůstane krásně šťavnatá a vy si tak opravdu užijete její chuť. Kotletu na česneku nejlépe doplní bramborový knedlík a špenát.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO3L
Moje poznámka
Vepřové kotlety na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO3L
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 4 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 6 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 10 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kotlety na česneku,
kotlety na česneku,
vepřove kotlety,
vepřová kotleta na česneku,
veprova kotleta,
kotleta na cesneku,
vepřové na česneku,
vepřové na česneku s bramborovým knedlikem,
vepřová kotleta recepty,
vepřová kotleta recept,
recepty z vepřové kotlety,
vepřové kotlety recept,
recepty z kotlety,
vepřové kotlety recepty,
recepty vepřová kotleta,
vepřové kotlety se špenátem,
veprove na česneku se špenátem,
vepřový kotlet na česneku,
kotleta s knedlikem,
recept veprova kotleta
Suroviny:
kotleta,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (8)