Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,80 g |
Tuky | 40,91 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Žaludky taktéž nakrájíme a očistíme, ale hlavně seřízneme tvrdé bílé "šlachy". Krok 2: Uzenou slaninu nakrájíme na kousky, vložíme do hrnce a počkáme, až pustí tuk (já přidal i zbytky krájené slaniny, které mně zbyly od snídaně).
Potom kousky uzené slaniny vyndáme a vyhodíme. Osmažíme cibuli, česnek a nakonec papriku. Krok 3: Přidáme maso, osolíme a orestujeme. Přidáme rajský protlak a přiměřené množství horké vody. Vložíme čajové vajíčko s kořením.
Dusíme do měkka. Nakonec přidáme hrášek a ještě chvilku podusíme.
Zveřejněno 31. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z krůtích žaludků a srdíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPY8
Moje poznámka
Guláš z krůtích žaludků a srdíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPY8
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 9 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 1 hodinou
Hovězí na pepři
Pozde před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Francouzské brambory
jjj82 před 1 hodinou
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 2 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 5 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
srdce krůtí,
žaludky krůtí,
cibule,
česnek,
slanina uzená,
hrášek sterilovaný,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
tymián,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)
Jo a máte pravdu že jsem tam zapomněl napsat že jsem ten guláš nakonec trošku zahustil hl.moukou . Ale opravdu jen trošku.
Ta slanina mne pobavila (ořezy nevyhazovat, nechat na vývar, slanina šup do koše
Ale by mi chutnalo, omáčka vypadá na fotce velmi jedle