Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,00 g |
Tuky | 32,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vE4n
Moje poznámka
Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vE4n
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 5 minutami
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
praganda,
Komentáře (23)
Jen jsem někde v postupu musela udělat chybu, protože maso chutná jako ten nejlepší pečený bůček, nicméně takovou tu uzenou chuť nemá.
To ale vychytám! :)
Filety z lososa jsem naložil na 24 hodin a pak pomalil necelé 3 hodiny. To ale byla dobrota:yes
Co se týká ryb, myslím si, že v pomalém hrnci budou hotovy dříve než pevné vepřové maso - nezkoušela jsem, musíte už zkusit sám
Předem děkuji za rady.
No, tak si o tom něco nastudujte a snad zjistíte že se jedná o celá desetiletí běžně používaný kulér
Ale do nového ruku 2021 vám i vaší rodině přeji hodně zdraví - to hlavně, a pak taky hodně štěstí, radosti a ať vás potkají jen ty hezké a dobré věci! Mějte se fajn!
casino: než jsem vyzkoušela, hledala jsem info o tekutém kouři (něco mám i v Poznámce). Také je třeba zohlednit celkové stravování člověka, určitě to nebudu jíst denně. A s tím vaším vzpomínaným dehtem z Dezy, to pletete jabka s hruškami.
Jj, znám...
Použil jsem ho na marinování syrového lososa...
Bylo to výborné
Je to v podstatě dehet
V Bečvě pod DEZA patrně něčím podobným také marinovali rybky... 40 tun jich bylo
No, dehet jako dehet, že