Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 041,06 g |
| Tuky | 178,44 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 2,85 g |
| Sodík | 3,59 g |
| Sůl | 8,78 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 5 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 8 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 10 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 10 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 13 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 13 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (27)
Snáď sa Drahuška nenahnevá, že ju tu suplujem...
jo..a děkuji