Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 26,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce.
Přidáme zelí včetně nálevu, nahoru koření.
Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin.
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Moje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 50 minutami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 45 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 1 hodinou
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 3 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 10 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 10 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 10 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 10 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 11 hodinami
Suroviny:
jablko,
cibule,
česnek,
mrkev,
ředkev bílá,
zelí kysané,
ocas vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
voda
Komentáře (6)
Tudíž, když Vy do surovin napíšete 1 ks jablko nebo 500 g kysané zelí, suroviny se ve většině případů píší ve 2. pádu (koho čeho), tak to musím opravit, stejně jako syfon se nepíše s tvrdým y.
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji.
Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to se zde opravdu snažíme.