Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,90 g |
Vláknina | 26,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka a také tímto způsobem bílou ředkev. Krok 2: Jablko, cibuli, mrkev a ředkev dáme do nádoby pomalého hrnce.
Přidáme zelí včetně nálevu, nahoru koření.
Položíme rozseknutý ocásek. Krok 3: Zalijeme sodovou vodou a dáme pomalit 5 hodin.
Zveřejněno 9. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Moje poznámka
Uzený vepřový ocásek v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnJ0
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 9 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
jablko,
cibule,
česnek,
mrkev,
ředkev bílá,
zelí kysané,
ocas vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
voda
Komentáře (7)
Tudíž, když Vy do surovin napíšete 1 ks jablko nebo 500 g kysané zelí, suroviny se ve většině případů píší ve 2. pádu (koho čeho), tak to musím opravit, stejně jako syfon se nepíše s tvrdým y.
Nevyžaduji po nikom, aby přidané recepty byly bezchybně napsané, nakonec od toho tu jsme, ale na druhou stranu uvítám, pokud budete práci moderátorek akceptoval, za což Vám děkuji.
Určitou štábní kulturu recepty musí mít. Je to vizitka jednak pisatele, tak i těchto webových stránek a věřte, že o to se zde opravdu snažíme.