Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 296 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,52 g |
Tuky | 37,44 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu (zelí) nakrájame na rezance a zemiaky na malé kocky.
Krok 2: Na oleji asi 5 min restujeme kapustu.
Krok 3: Pridáme zemiaky, osolíme, okoreníme, podlejeme 375 ml vriacej vody a spolu dusíme 10 minút.
Krok 4: Do vymazaného pekáčika dáme polovicu zeleniny aj s prípadným zvyškom tekutiny), na ňu rozložíme na rezance narezanú šunku a zakryjeme zvyškom zeleniny.
Krok 5: Vajcia rozšľaháme v mlieku, osolíme, okoreníme a zalejeme zeleninu.
Krok 6: Pečieme asi 30 minút na 180°C.
Zveřejněno 11. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YgW
Moje poznámka
Zimní nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YgW
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 59 minutami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 3 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 3 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 4 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 4 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 6 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 6 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
šunka,
mléko,
vejce,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)