Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,98 g |
| Tuky | 22,13 g |
| Vláknina | 11,75 g |
| Cholesterol | 349 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 118,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky nakrájame na kocky a v osolenej vode varíme domäkka. Vody dáme len nad zemiaky.
Krok 2: Medzitým pomaly ohrejeme kefír a vlejeme do uvarených zemiakov s vodou.
Krok 3: V mlieku rozmiešame tvaroh a žĺtok a pridáme do polievky. Za stáleho miešania privedieme k varu. Akonáhle polievka začne vrieť, odstavíme ju.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Zveřejněno 18. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Moje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 32 minutami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 23 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 1 minutou
Vymazlené raffaello
Talskal před 21 minutami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 33 minutami
Ořechové pracny
Alamatej před 47 minutami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 59 minutami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 1 hodinou
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Kuře s divokým kořením
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
kefír,
brambory,
mléko,
žloutek,
tvaroh měkký,
pepř bílý,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)