Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,98 g |
Tuky | 22,13 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 118,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky nakrájame na kocky a v osolenej vode varíme domäkka. Vody dáme len nad zemiaky.
Krok 2: Medzitým pomaly ohrejeme kefír a vlejeme do uvarených zemiakov s vodou.
Krok 3: V mlieku rozmiešame tvaroh a žĺtok a pridáme do polievky. Za stáleho miešania privedieme k varu. Akonáhle polievka začne vrieť, odstavíme ju.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Vmiešame nasekanú pažiku a ochutíme korením a soľou.
Zveřejněno 18. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Moje poznámka
Kefírová polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZY9
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 23 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 24 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 58 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 3 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 15 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 15 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 15 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 16 hodinami
Suroviny:
kefír,
brambory,
mléko,
žloutek,
tvaroh měkký,
pepř bílý,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)