Vláčné donutky à la koblihy
Snadná sladká svačina, kterou můžeme podávat i o masopustní veselici. Z kynutého těsta vytvarujeme buďto klasické koblihy nebo díravé donuty. Obojí však po smažíme dozlatova a poprášené cukrem podáváme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 429 kJ / 3 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,87 g |
Tuky | 94,65 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 845 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 485,99 g |
Postup přípravy
Ještě horké donutky posypeme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 3. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vláčné donutky à la koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ZmJ
Moje poznámka
Vláčné donutky à la koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ZmJ
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 57 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 1 hodinou
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 1 hodinou
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 1 hodinou
Křehký jablečný závin
Lara.S před 1 hodinou
Chutné vafle
Lara.S před 1 hodinou
Jablkový perník
Lara.S před 1 hodinou
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
koblihy,
těsto na koblihy,
recept na koblihy,
recept na donutky,
recepty na koblihy,
vláčné koblihy recept jemne,
recept na donutky hrnickove,
koblihy recepty,
hrnickove koblihy vlacne,
donutky na smažení,
vláčné řezy,
recept na donutky s jogurtem
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
rum,
droždí,
cukr,
olej
Komentáře (4)