Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 489 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,10 g |
Tuky | 11,55 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 42,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Moje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
cibulka jarní,
rajče cherry,
hořčice plnotučná,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Občas je hlávkového salátu až až a je potřeba sklidit vícero hlávek
No a co s ním, než ho sním
U nás se osvědčilo:
Rozebrat hlávky na jednotlivé listy, oprat v míse (lépe ve dřezu) v přebytku vody, po částech odstředit v ruční odstředivce, zlehka nacpat (to je protimluv
Jako čerstvý vydrží několik dní
Může se stát, že listové žebro na konci zahnědne, takže před použitím se odlomí (odkrojí)
No, obsah odkazu je notoricky znám i abstinentům