Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 489 kJ / 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 11,55 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 42,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Moje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Burizonové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 32 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 7 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 17 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
cibulka jarní,
rajče cherry,
hořčice plnotučná,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Občas je hlávkového salátu až až a je potřeba sklidit vícero hlávek
No a co s ním, než ho sním
U nás se osvědčilo:
Rozebrat hlávky na jednotlivé listy, oprat v míse (lépe ve dřezu) v přebytku vody, po částech odstředit v ruční odstředivce, zlehka nacpat (to je protimluv
Jako čerstvý vydrží několik dní
Může se stát, že listové žebro na konci zahnědne, takže před použitím se odlomí (odkrojí)
No, obsah odkazu je notoricky znám i abstinentům