Rybízová marmeláda do 10 minut
Oblíbená rybízová marmeláda je správně tuhá, kyselkavá a výborná nejen na chléb s máslem. Nejlepší je k promazání vánočního lineckého pečiva, které svou pikantní chutí příjemně oživí. Podle tohoto receptu je uvařená do 10 minut!
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Moje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Nejnovější recepty
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno 18. 5. 2025 11:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 58 minutami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Papucel před 1 hodinou
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 2 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 3 hodinami
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda,
co delat kdyz neztuhne marmelada,
rychlá rybízová marmeláda,
když neztuhne marmeláda,
rybízová marmeláda s gelfixem,
rybízový džem,
rybízová mar,
mlýnek na marmeládu,
rychlá marmeláda,
odšťavňovací mlýnek na rybíz,
rybizova marmelada recept,
rychlá marmeláda z rybízu,
rychlá rybízová šťáva,
výborná rybízová marmeláda,
co dělat když marmeláda neztuhne,
mlýnek na rybíz,
domácí rybízová marmeláda,
rybizova marmelada se skorici,
vaření rybízové marmelády,
rybizova marmelada video
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal
Komentáře (36)
Přikládám odkaz na článek,co dělat,když marmeláda netuhne
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček
7popelka7:Jak píše tejaja,chybu jsi nikde neudělala.Po vychladnutí bude marmeláda hezky tuhá.Chuťově je opravdu dobrá a já ti děkuji za vyzkoušení
ale na talířku zbytek na ochutnání - je VYNIKAJÍCÍ a posílám
A presne takt robila džem moja tchýné...rec. mám zapísaný.
Jen jsem si neuvědomila,že když mám větší dávku šťávy,tak také musím přidat o jednu"dávku"minut při vaření navíc
Takže jsem vše druhý den vařila s přidáním kyseliny citronové znova a velice jsem si oddychla,když marmeláda ve sklenicích po půlhodině začala houstnout
Až jsem měla všechno hotové,musela jsem to zapít cca 400ml sladkokyselé okurkové vody a na marmeládu se nejspíš podívám až při slepování lineckého cukroví
Valentyna238:Marmeláda je jistě krásně voňavoučká
Všem děkuji za komentíky i hodnocení
Já už jsem z Topreceptů dělala dva druhy rybízové marmelády,všechny jsou fajn,ale tady tahle je opravdu"blesková"
Všem děkuji