Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Moje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 19 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
radekfiala před 55 minutami
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 1 hodinou
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 1 hodinou
Pečený bůček
BANIK9 před 1 hodinou
Karbanátky s medvědím česnekem
Jaruskaa před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Michal1968 před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jandulka13 před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
TerezaZinkeova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
receptura zampionove omáčky,
studena houbova omacka,
studená omáčka,
houbový dip za studena,
houbova smetanova omacka ke grilovacce,
majonézové omáčky k masu,
domácí tatarský omáčka receptura 10 porci,
řampionova omačka zastudena,
zampionova omáčka k panence,
majonezova omacka na steak,
dochucení žampionové omáčky,
jemná žampionová omáčka,
žampionová omáčka s vínem,
žampionová omáčka recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
majonéza,
mléko,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
cukr moučkový
Komentáře (9)
rebeka: špagi už odpověděla
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
Rebi, no do těch Receptur
proč sem lezu tak pozdě