Suroviny pro 5 kusů
Recept je určen pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.
5kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 982 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,92 g |
| Tuky | 34,21 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,05 g |
| Sacharidy | 183,31 g |
Postup přípravy
Olej je možno vynechat úplně a povrch lehce postříkat vlažnou vodou z rozprašovače. Krok 5: Na pečící mísu položíme víko, zapneme a pečeme zhruba 35-38 minut. Tento čas je pouze orientační. Pokud by rohlíky shora více tmavly, přikryjeme je papírem na pečení. Krok 6: Po upečení necháme rohlíky zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 22. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Moje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 10 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 11 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 11 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 29 minutami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 7 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 8 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 8 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 8 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 9 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 9 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 10 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
cukr krupice,
jogurt,
olej,
voda,
droždí čerstvé,
olej
Komentáře (10)
tejaja: Tak já nemám informace přímo z mlýna, jen co jsem tak běžně zjistila na netu.
evied: Využila jsem Vaší zkušenosti a hladkou mouku nahradila pšeničnou chlebovou.
Pri celozrnnej múke sa melie celé zrno so všetkým, teda aj obalom, klíčkami atd (sú tam teda aj otruby), pri grahamovej múke sa mlie ošúpané zrniečko zvlášť, zvlášť sa melú otruby a klíčky a potom sa to zmieša dokopy.
Info mám priamo z mlyna, keď som pred rokm i začala piecť chlieb a kupovať múku priamo z mlyna.