Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 384 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,33 g |
Tuky | 39,38 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Pridáme na polovice narezané šampiňóny a 5 minút restujeme. Krok 3: Vložíme na polovice nakrájaný ružičkový kel, osolíme, podlejeme niekoľkými lyžicami vody a 10 minút podusíme. Vodu vydusíme. Krok 4: Zmes nahrnieme na polovicu panvice a na druhú polovicu dáme tofu. Pražíme cca 5 minút, pričom tofu (ale aj zmes) prevraciame. Potom všetko premiešame. Krok 5: Ľanové semienka nasucho opražíme (pozor, vystreľujú) a na tanieri jedlo posypeme.
Zveřejněno 13. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičková kapusta s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQgE
Moje poznámka
Růžičková kapusta s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQgE
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 17 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Suroviny:
tofu bazalkové,
kapusta růžičková,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
olej olivový,
med,
semínka lněná
Komentáře (3)