Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 851 kJ / 4 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,06 g |
Tuky | 341,70 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 13,74 g |
Sůl | 34,20 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Uvarenú cibuľu pokrájame na menšie kúsky a v mixéri rozmixujeme, pridáme k treske. Uhorky s mrkvou nastrúhame najemno a pridáme k treske. Okoreníme mletým korením. Krok 3: Nakoniec pridáme majolenku a dobre premiešame. Dochutíme octom (asi 2 PL).
Dáme odležať do chladničky, najlepšie do druhého dňa.
Zveřejněno 16. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Moje poznámka
Treska v majonéze exklusiv
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQwD
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 21 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 33 minutami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 2 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 5 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
mrkev,
ocet,
sůl,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
majonéza
Komentáře (15)
1) Exkluzivní i exklusivní je gramaticky správně.
2) Když jen česky, tak česky - žádné "ffčíl".
3) Název přesně odpovídá na Slovensku vyráběné a velmi oblíbené pomazánce.
Tu je odkaz na môj pôvodný recept a ohlasy pod ním v diskusii:
varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majoneze-kimlo/4629-recept.html
Tento nový som len vylepšil uvarením cibule a rozmixovaním.
Veronika.Hrozna:
Na HELLMANNSku mi nešahejte
SilviaD:
"...často robieva tresku z bielych rýb." Asi z bílých rybek dělá salát, že
(no, když ale jeden kdysi dokázal vodu proměnit ve víno, tak proč ne, že
potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2002120116862
Podle foteček je to salát...
Podle postupu ("ponorným mixérom rozmixujeme na kašu") je to pomazánka...
A ffčíl raď kočičko, raď pejsku
No, asi bych ten všeobjímající název nechal jak je