Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 932 kJ / 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,97 g |
| Tuky | 26,86 g |
| Vláknina | 12,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 27,04 g |
Postup přípravy
Podlejeme 2 lyžicami vína a na slabom plameni dusíme. Keď sa víno vydusí, podlejeme ďalšou lyžicou. Dusíme asi 10 minút.
Potom necháme vychladnúť. Krok 2: Kyslú kapustu nakrájame a pridáme karfiol, aj s prípadným zvyškom vína z panvice. Krok 3: Olivový olej premiešame s nastrúhaným zázvorom, cesnakom a soľou. Pridáme k šalátu. Dobre premiešame. Krok 4: Porcie na tanieri ozdobíme polovicami cherry paradajok a bylinkami podľa chuti.
Zveřejněno 19. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kysaného zelí s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gy47
Moje poznámka
Salát z kysaného zelí s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gy47
Nejnovější recepty
Miništóly
Přidáno před 1 hodinou
Křenové jednohubky s jeřabinou
Přidáno před 2 hodinami
Odpalované těsto podle Heleny Fléglové
Přidáno před 3 hodinami
Zázvorky
Přidáno před 5 hodinami
Nejrychlejší domácí nachos z tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Máslové hvězdičky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustý česnekový krém
Danna před 20 minutami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 38 minutami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 44 minutami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 48 minutami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 3 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 3 hodinami
Svatomartinské rohlíčky
janatka před 4 hodinami
Rychlá mrkvová polévka s játrovým drobením
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
zelí kysané,
rajče cherry,
olej,
olej olivový,
víno bílé suché,
kurkuma,
zázvor,
česnek,
sůl,
bylinky
Komentáře (2)