Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 932 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,97 g |
Tuky | 26,86 g |
Vláknina | 12,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 27,04 g |
Postup přípravy
Podlejeme 2 lyžicami vína a na slabom plameni dusíme. Keď sa víno vydusí, podlejeme ďalšou lyžicou. Dusíme asi 10 minút.
Potom necháme vychladnúť. Krok 2: Kyslú kapustu nakrájame a pridáme karfiol, aj s prípadným zvyškom vína z panvice. Krok 3: Olivový olej premiešame s nastrúhaným zázvorom, cesnakom a soľou. Pridáme k šalátu. Dobre premiešame. Krok 4: Porcie na tanieri ozdobíme polovicami cherry paradajok a bylinkami podľa chuti.
Zveřejněno 19. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kysaného zelí s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gy47
Moje poznámka
Salát z kysaného zelí s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gy47
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 52 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 55 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
zelí kysané,
rajče cherry,
olej,
olej olivový,
víno bílé suché,
kurkuma,
zázvor,
česnek,
sůl,
bylinky
Komentáře (1)