Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky s kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 2. 2011 12:31

Suroviny pro 25

25

Nutriční hodnoty

Energie6 277 kJ / 1 500 kcal
Bílkoviny53,76 g
Tuky17,42 g
Vláknina43,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,49 g
Sůl8,42 g
Sacharidy260,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vždy jsou hned pryč. Máme je rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jirka

16. 4. 2012 20:34

zizala: :-) pošlu recept :-)

zizala

16. 4. 2012 20:08

jirka: Utopenci jsou taky fajn, hned bych si jednoho dala ;-):-p
U bramborových těst záleží na tom, jak jsou škrobnaté brambory. Někdy se té mouky musí dodat víc, já část mouky nahrazuju solamylem. Pánev musí být dost rozpálená. :-)) Určitě to nevzdávej, jednou se to podařit musí :-K

jirka

16. 4. 2012 20:01

zizala:díky, mouky jsem dal víc než dvě lžíce. Krom toho že se tropchu trhaly, navíc nešly ani otočit (přilepily se k nepřipalující se pánvy). Ale už nikdy recepty ,,podle potřeby". Utopenec nebyl špatnej. :-(

zizala

16. 4. 2012 19:39

jirka: Jdu s radou asi pozdě, ale pokud se bramboráky trhají, je potřeba ještě přidat mouku. Jo, a já nedávám mléko vůbec, místo toho tam chrstnu trochu piva, na tohle množství brambor tak 2 dl a asi 2 lžíce mouky. Díky pivu jsou bramboráky pěkně křupavé :-p

jirka

16. 4. 2012 18:53

Tak jsem se nechal zlákat jednoduchým receptem. Bramboráky neumím, ale měl jsem na ně dost velkou chuť a podle obrázku by mohly být určitě výborný... Takže jsem nastrohal a pokračoval podle postupu. Teď se s tím morduju už přez půl hodiny, pořád se to připejká, trhá a asi to za stálého míchání vyleju do hajzlu. Prosím Vás, kolik je mouky podle potřeby? Možná jsem ji dal málo, zdálo se ale, že víc nebude potřeba. Nebo že bych ji dal moc, myslel jsem, že je ještě potřeba ... A poradíte mi s mlékem? moje potřeba mléka je dost malá, kolik je Vaše potřeba? Moc se v tom nevyznám. Asi si dám radši utopence k tomu pivu.

Ivana Ch

19. 5. 2011 05:01

:yes::yes::yes:Musí to být prima,Ale u nás ze zdravotních důvodů je udělat nemohu.:-p:-p:yes:

HankaPu

18. 5. 2011 20:01

Také jsem vyzkoušela tyhle bramboráky, jsou zase jiné, než dělám já. Tady se smíchá zelí s bramborami dohromady. Moc dobré to bylo:yes: +

JanaDorazinova

15. 5. 2011 10:31

spagetka: Fotka je moc hezká:-*

spagetka

15. 5. 2011 10:12

Jé, tenhle recept nemá foto, přidám tedy i sem variantu s červeným zelím - doufám, že to nevadí, že už jsem stejnou dala k podobnému receptu? Jestli ano, písněte mi a odstraním ji.
S červeným zelím to nemá chybu, jen se to lehce přidusilo a zabalilo :-*:-*:-*:-p:-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova

24. 2. 2011 14:46

Tohle jídlo máme také rádi:-p+3:yes:Jen zelí trošku proplachuju,máme doma naložené a je dost kyselé:-)

JanaDorazinova

24. 2. 2011 12:49

Bubak50 vítej na Topreceptech:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky se zelím bramboráky z kysaného zelí bramboráky se zelím recept bramborák se zelím bramborák z kysaného zelí bramboráky bramborák se zelím na plechu recept na bramboráky se zelím kaplický bramborák kaplický bramborák bramboráčky s kysaným zelím bramboráky se trhají bramboráky s kyselým zelím bramboráky ze zelim bramboráky ze zelí recepty s kysanym zelim bramborové placky s kysaným zelím bramborák s kxsaným zelím bramborák s kxsaným zelím bramboračky se zelím

Suroviny: brambory, zelí kysané, sůl, pepř, česnek, mouka polohrubá, vejce, mléko, majoránka, olej

TopRecepty.cz

Bramboráky s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwZE