Hovězí plátky se sušenými rajčaty a medvědím česnekem
Hovězí maso je pro svou vyšší cenu méně častěji používané. Je to škoda, protože je biologicky velmi hodnotné a je nenahraditelné při přípravě omáček, které jsou velmi oblíbené. Jistě vám zachutná i tato s příchutí česneku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 673 kJ / 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,38 g |
| Tuky | 31,53 g |
| Vláknina | 17,07 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky se sušenými rajčaty a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOy3
Moje poznámka
Hovězí plátky se sušenými rajčaty a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOy3
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 17 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 51 minutami
Nebeský koláč
Janja před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 12 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 13 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 14 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 14 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 15 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 15 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rajče sušené,
česnek mědvědí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
ghee,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)