Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky se sušenými rajčaty a medvědím česnekem

Hovězí maso je pro svou vyšší cenu méně častěji používané. Je to škoda, protože je biologicky velmi hodnotné a je nenahraditelné při přípravě omáček, které jsou velmi oblíbené. Jistě vám zachutná i tato s příchutí česneku.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2022 15:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 673 kJ / 639 kcal
Bílkoviny11,38 g
Tuky31,53 g
Vláknina17,07 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem zvolila vídeňský knedlík, do kterého jsem kromě hladkolisté petržele dala i medvědí česnek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

2. 4. 2022 16:17

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuju za krásný komentář:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 4. 2022 11:15

:-)<3:yes: opět další krásný recept a nádherná fotečka :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, rajče sušené, česnek mědvědí, cibule, česnek, paprika sušená sladká, vývar masový, ghee, mouka hladká, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí plátky se sušenými rajčaty a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MOy3