Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 797 kJ / 1 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,65 g |
| Tuky | 50,06 g |
| Vláknina | 19,72 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,02 g |
| Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájame na plátky.
Krok 2: Do vymasteného pekáča dáme polovicu na kolieska nakrájaného póru.
Krok 3: Na pór uložíme plátky filé, osolíme, posypeme paprikou, soľou a korením.
Krok 4: Navrstvíme druhú polovicu nakrájaného póru.
Krok 5: Paradajky rozmixujeme. Pridáme k nim strúhaný syr, vajcia, muškátový kvet a soľ a zalejeme pekáč.
Krok 6: Pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 7: Podávame so zemiakmi.
Zveřejněno 18. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórek zapečený s rybím filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVV5
Moje poznámka
Pórek zapečený s rybím filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVV5
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 11 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 6 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
pórek,
filet rybí,
rajče,
sýr tvrdý,
vejce,
paprika sušená sladká,
květ muškátový,
pepř,
sůl
Komentáře (5)