Klobásková gril show

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Grilování 10 názorů

Suroviny

vepřové maso
hovězí maso
špek
králičí maso
tvrdý sýr
Niva
mletá červená paprika
kmín
sůl
pepř
majoránka
česnek
vepřová střívka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Střeva propláchneme a necháme ve vodě. Různé druhy masa si zkombinujeme podle svých chutí.

  2. Maso si pomeleme najemno i nahrubo a smícháme s kořením dle našich zvyků a chutí. Do některých směsí masa, nejlépe těch méně pikantních vmícháme mezi maso i tvrdý sýr či nivu. Na 1 kg masové směsi je vhodné použít asi tak 45 gramů směsi koření, včetně již obsažené soli, které by mělo být cca ½ směsi tedy kolem 20 gramů.

  3. Dobře ručně promíchat a pak jen čekat na vynikající chuťový zážitek. Naplníme pomocí mlýnku do připravených střev a můžeme ihned grilovat.

Poznámka

Improvizace v poměrech masa, je jen na Vás a stejně tak i s kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 43 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Klobásková gril show

Tématické fráze: solena vepřová střívka kabanos na grilu solena strivka strivka na gril luxus gril recepty kde sezenu kabanos vepřové strivka solena kde sezenu streva na klobasky klobaskova smes soleni veprovych streva recept na výrobu klobásů na gril nástavce na masový mlýnek -nabíjení střev solené střívka strivka solena solené vepřové střívka vepřova střeva solena