Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 616 kJ / 1 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,83 g |
| Tuky | 90,11 g |
| Vláknina | 17,36 g |
| Cholesterol | 302 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 6,90 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zapneme troubu na 180° C spodek/vršek. Krok 3: Do výpeku dáme cibuli nasekanou nahrubo, klobásu sloupnutou, nakrájenou na kolečka a restujeme dozlatova. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, ještě minutu restujeme a podlijeme rajčaty z konzervy nebo rajčatovou omáčkou. Krok 4: Polovinu zeleninové směsi přendáme do zapékacího pekáčku, položíme opečené oplátky masa a zakryjeme zbylou směsí. Dle potřeby podlijeme trošku vodou. Pekáček přikryjeme víkem nebo alobalem (matnou stranou ven) a pečeme cca 90 minut nebo do změknutí masa. Podáváme s rýží
nebo s různě upraveným bramborem.
Zveřejněno 8. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované vepřové plátky dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Dqy
Moje poznámka
Marinované vepřové plátky dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Dqy
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 40 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 2 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 4 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 5 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
voda,
cukr třtinový,
ocet rýžový,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
klobása pikantní,
mouka,
cibule,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
sůl
Komentáře (7)