Závin s ořechy, rozinkami a čokoládou
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 100 kJ / 6 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,54 g |
Tuky | 361,47 g |
Vláknina | 40,10 g |
Cholesterol | 799 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 628,52 g |
Postup přípravy
Každý bochánek rozválíme na obdélník a rovnoměrně posypeme směsí, pokapeme rozpuštěným vlahým máslem a stočíme, okraje na koncích spojíme. Krok 4: Záviny potřeme rozšlehaným vejcem a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme na 180-190 st. dozlatova. Vychladlé pocukrujeme.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s ořechy, rozinkami a čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68omR
Moje poznámka
Závin s ořechy, rozinkami a čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68omR
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 30 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 39 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 58 minutami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 1 hodinou
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 1 hodinou
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
sůl,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
rum,
sádlo,
máslo,
tuk hera,
vejce,
čokoláda,
rozinky,
ořechy,
kakao,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (6)