Koprovka jak ji dělám já
Koprovka - pro někoho postrach školních jídelen, pro někoho vzpomínka na babiččinu skvělou omáčku. Každá domácnost má svůj recept. Někdo používá jako základ vývar, někdo mléko. Vyzkoušejte i tento, voní koprem, máslem a smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,92 g |
| Tuky | 34,13 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 19,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprovka jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9xw
Moje poznámka
Koprovka jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9xw
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 45 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové brownies
Vladula92 před 25 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Pikantní česneková polévka
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
voda,
ocet,
smetana,
žloutek,
kopr,
sůl,
cukr
Komentáře (2)