Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto patří v kuchyni k nejoblíbenější části z vepříka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,58 g |
Tuky | 51,28 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 236 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Moje poznámka
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 minutami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 59 minutami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Papucel před 1 hodinou
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 2 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 3 hodinami
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 4 hodinami
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
česnek,
olej,
vývar masový,
mléko,
smetana zakysaná,
maso,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (6)