Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 952 kJ / 1 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,51 g |
Tuky | 44,77 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 289,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme jemně krájenou cibuli, pokrájené houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Podusíme na mírném ohni doměkka.
Krok 2: Přisypeme mletou papriku, necháme ji rozvonět a přidáme těstoviny a nakrájené brambory. Dochutíme solí, pepřem a vše promícháme.
Krok 3: Hotový pokrm doplníme cibulkovou natí.
Zveřejněno 28. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadýr s klobásou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADql7
Moje poznámka
Grenadýr s klobásou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADql7
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 53 minutami
Panenka v kopru
Přidáno před 1 hodinou
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 29 sekundami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 32 minutami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 1 hodinou
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 2 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 2 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
těstoviny,
klobása pikantní,
houby lesní,
cibule,
paprika sušená sladká,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulková
Komentáře (5)