Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 553 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,00 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Necháme marinovat přes noc. Krok 4: Soli se nebojíme, koleno si ji vezme samo kolik potřebuje, nikdy nebylo přesolené.
Cukr dodá masu růžovou barvu. Sladké není. Krok 5: Ráno dáme do pekáče, přikryjeme druhým pekáčem, vložíme do trouby a pečeme asi 4 hodiny. Podlijeme čistou vodou. Krok 6: Dlouhou ocelovou jehlou zkoušíme, jestli je maso měkké. Krok 7: Na kosti nesmí zůstat kousek masa. Kost se musí vyndat bez pomoci nože.
Zveřejněno 14. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené vepřové koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQ3M
Moje poznámka
Pomalu pečené vepřové koleno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQ3M
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 3 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
cukr moučkový
Komentáře (5)