Žampionovo-zeleninová směs s rýží
Občas je potřeba odlehčit jídelníček a jaro je k tomu velmi ideálním obdobím. A k takovým jídlům patří i tato zeleninová směs. Cuketa, paprika, žampiony na cibulovém základu, ochucené rajčatovou pastou. S rýží máte dokonalý oběd.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,57 g |
Tuky | 27,38 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 42,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionovo-zeleninová směs s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gNn
Moje poznámka
Žampionovo-zeleninová směs s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gNn
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Suroviny:
žampióny,
cuketa,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
sádlo,
olej,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pasta rajčatová,
pasta pikantní,
voda,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
jíška tmavá instantní
Komentáře (3)