Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky se sýrovou pomazánkou a slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby odležení

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 429 kJ /
820 kcal
Bílkoviny27,84 g
Tuky70,65 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,20 g
Sacharidy15,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme prolisovaný česnek, pepř, tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, hořčici, smetanu a nasekanou pažitku. Krok 2: Promícháme a necháme odležet v chladu alespoň hodinku. Krok 3: Chleby opečeme a potřeme česnekem, pomazánkou a ozdobíme opečenou slaninou a nakrájenou cibulí.

TIP: Oblíbené způsoby pečení topinek

Zveřejněno 1. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5rrW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5rrW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moanka: Moc děkuji, opět mám radost z vašeho komentáře a z pěkné fotky , díky.:-K

Pošmákli jsme si! 👌 Chtěla jsem vyzkoušet před plánovanou oslavou, a musím říct, “nebude na stole chybět”. 😉😋 Díky za tip, za receptík a přeji krásný den… 😊

Moanka: No ochutnejte a podle své chuti dosolte. Přeji hezký večer :-K

RubyRom: Díky. Já také moc solit nepotřebuju, ale když pak sůl chybí, není to dobré. Tady je to jak píšete, sýr slaný, tatarka ochucená… Dám na Vás. Vy už se vyznáte… 😉 Děkuji… 🌻

Moanka: Sůl jsem nedala, sýr je slaný dost , tatarka ochucená, nebylo třeba solit. Ale je na každém jak to má rád. Já příliš moc nesolím kvůli nemocným ledvinám a manželovu srdci.

Pěkný recept, hermelín mám moc ráda. 👌 Jen se optám, tady fakt ne sůl?
Recept ukládám a v nejbližší době připravím k večeři. 👩‍🍳 Mňam. 😋 Děkuji a mějte se krásně… 🍀🌷

Suroviny:
chléb, česnek, olej, sýr hermelín, cibule červená, tatarská omáčka, hořčice, smetana kysaná, česnek, pepř, pažitka, slanina anglická, cibule červená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu