Velikonoční nádivka - hlavička
Tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po ukončení velikonočního půstu. Proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 317,29 g |
| Tuky | 150,81 g |
| Vláknina | 22,78 g |
| Cholesterol | 2,90 g |
| Sodík | 8,26 g |
| Sůl | 19,16 g |
| Sacharidy | 265,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Moje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 54 minutami
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Suroviny:
vejce,
rohlík,
krkovice uzená,
plec vepřová,
petrželka,
majoránka,
pažitka,
pepř mletý,
kopřivy,
sůl,
česnek,
tuk
Komentáře (4)