Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49z0
Moje poznámka
Hermelínové kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49z0
Nejnovější recepty
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 1 hodinou
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 5 hodinami
Müsli snídaně s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 20 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 23 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno 23. 5. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 44 minutami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
PetraRaf před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Jandulka13 před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí stehna
Miras3110 před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Sumaru před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s krůtím masem
wimra před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 5 hodinami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
76alena před 7 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín kousky obrázek,
hermelínové recepty,
hermelínové brambory,
hermelínové rizoto,
smažený hermelín kousky,
top kousky,
hermelínové smažené kousky v těstíčku,
hermelínové dortíčky,
hermelin s hranolkama,
hermelinove hranolky,
sýry,
smažené kousky hermelínu,
hermelínové muffiny,
smažené hermelínové hranolky se šumkou,
hermelin za studena,
hermelín s hranolky,
hermelín recepty,
schmalz mit zwiebeln rezept pdf,
smažený hermelín,
mufina s hermelínem
Suroviny:
sýr hermelín,
salám šunkový,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)