Okurky s Lučinou a zakysanou smetanou
V horkých letních dnech je potřeba tělo dostatečně hydratovat. Kromě dodržování pitného režimu tomu můžete jít naproti i osvěžujícími saláty. A to je přesně tento salát z okurek, smetanového sýra a zakysané smetany.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 843 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,45 g |
Tuky | 103,24 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 21,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurky s Lučinou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/739nB
Moje poznámka
Okurky s Lučinou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/739nB
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 6 minutami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 6 minutami
Carbonara špagety
Moanka před 6 minutami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 10 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 12 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 12 minutami
Jednohubky na párty
Moanka před 12 minutami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 13 minutami
Vepřová bratislavská plec
Moanka před 13 minutami
Suroviny:
okurka salátová,
lučina,
smetana zakysaná,
cibulka lahůdková,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)
Marie Svarcova:Maruško,no vidíš,a já jsem to s Lučinou začala dělat teprve nedávno