Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 757 kJ / 4 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,61 g |
Tuky | 179,00 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 546,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z485
Moje poznámka
Nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z485
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
nepečené zákusky,
nepečený zákusek ze zakysané smetany,
zákusek ze zakysané smetany,
nepečene dorty zákusky,
recepty na nepečené zákusky,
nepečené zákusky z piškotů,
nepečený zákusek z piškotů,
nepečené moučníky se zakysanou smetanou,
piskotovej dort,
nepecene zakusky recepty,
zakusky ze zakysané smetany,
osvěžující zákusky,
studený piškotový dort,
zakusek z piskotů,
recepty nepečené zákusky,
zákusek ze zakysané smetany a ovoce,
studený zákusek,
studené zákusky,
zakusky nepecene,
nepeceny zakusky
Suroviny:
piškoty,
smetana zakysaná,
šlehačka,
mandarinky,
cukr vanilkový,
želatina
Komentáře (12)