Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Slabou půlhodinu bude trvat příprava jídla, po kterém vám nebude těžko a dodá vám energii. Cuketa je lahodná a stojí zato její poslední podzimní plody zužitkovat. Ryba pak dodá pokrmu bílkoviny a spoustu dalších tělu prospěšných látek.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
Tuky | 30,67 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 50,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
Moje poznámka
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 2 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
olej olivový,
šťáva citronová,
koření na ryby,
cuketa,
česnek,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
parmazán,
brambory,
Komentáře (3)