Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Slabou půlhodinu bude trvat příprava jídla, po kterém vám nebude těžko a dodá vám energii. Cuketa je lahodná a stojí zato její poslední podzimní plody zužitkovat. Ryba pak dodá pokrmu bílkoviny a spoustu dalších tělu prospěšných látek.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
Tuky | 30,67 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 50,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Programy jednotlivých varných mixérů i multifunkčních hrnců se mohou lehce lišit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2023 21:17
31. 10. 2023 21:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketu očistíte a vydlabete raz dva. Stačí se podívat na názorné video
Vaření v páře je stará metoda. Proti klasickému vaření šetří čas, energii i vodu. A jde to i bez parního hrnce
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Suroviny: filet z ryb, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby, cuketa, česnek, cibule, olej olivový, sůl, pepř mletý, parmazán, brambory,
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
2 názory