Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
Tuky | 293,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Moje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 13 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 4 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 7 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 9 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 10 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 12 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
citron,
šťáva citronová,
voda,
cukr,
želatina,
olej,
voda
Komentáře (14)