Řízky z pomalého hrnce
Asi by vás nenapadlo dělat řízky v pomalém hrnci. Až to vyzkoušíte, nebudete je již dělat jinak. Tím, že se dělají zároveň s brambory, ušetříte spoustu času a jídlo je připraveno současně k podávání.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l8L
Moje poznámka
Řízky z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l8L
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 9 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 13 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty na vareni v pomalem hrnci,
vaření v pomalém hrnci,
recepty pro vareni v pomalem hrnci,
pomalý hrnec,
vaření v pomalém hrnci recepty,
pomalý hrnec recepty,
recepty na pomalé vaření,
pomalý hrnec na vaření recepty,
hrnec na pomalé vaření recepty,
rizek v pomalem hrnci,
recepty z pomalého hrnce,
recepty pro pomalé vaření,
kuchařka pro pomalé vaření,
hrnec pro pomalé vaření recepty,
recepty pomalý hrnec,
veprove rizky v pomalem hrnci,
recepty pro pomalý hrnec,
pomaly hrnec výborný recept,
recepty v pomalém hrnci,
řízky v ph
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
brambory,
máslo
Komentáře (29)
Myslím, že High na takovou dobu je hrozně moc...
Nadja: Nadi, nevím, nikdy jsem nezkoušela...ale aby se masu z hlediska stravitelnosti nic nestalo, musela bys jen lehce osmahnuté řízky dát po vychladnutí přes noc do lednice - tam obal zcela zvlhne, podle mě. (Spíš bych se ale bála těch mikroorganismů, které se na polosyrovém mase během doby čekání na dodělání mohou rozmnožit.)
Třeba lépe poradí někdo, kdo už vyzkoušel...?
Ale pomaláč, mne fakt nenapadl
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...