Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Moje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
EvaCh před 26 minutami
Afrika řezy
dadmilka před 1 hodinou
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 2 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 2 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 6 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 8 hodinami
Tématické fráze:
cerna redkev recept,
černá ředkev recepty,
černá ředkev účinky,
černá ředkev a cervena repa,
ředkev černá recepty,
salát z černé ředkve,
recepty z černé ředkve,
cerna redkev salat,
salát z červené řepy a černé ředkve,
recept na cernou redkev,
cerna redkev,
recept černa ředkev,
černařepa,
ředkev černá recept,
černá ředkev pečená,
recepty černá ředkev,
recepty na černou ředkev,
salát z černé ředkve a červené řepy,
černá ředkev-salát,
salát z ředkve a řepy
Suroviny:
ředkev,
řepa červená,
olej olivový,
ocet jablečný,
křen,
cukr,
sůl
Komentáře (18)
Tak takúto zeleninku sme kedysi robili, len nám nemal kto vymyslieť taký super názov. Len my sme to všetko nedávali do pohárov, ale do súdkov na kvasenú kapustu. Najprv sa do súdkov pridávala zelenina tak ako išla podľa sezóny. Všetko pekne do jedného súdka so slaným nálevom. A ono si to tam postupne pekne kyslo a kyslo.
A do ďalšieho sme robili čalamádu, teda opäť všetko možné, len nastrúhané.
Takže v pivnici stáli pekne vedľa seba kvasená kapusta, čalamáda a zelenina-celá.
A bola zásoba na celú zimu.
Jitkas: Prepáčte neinformovanému, ale čo je to