Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 107 kJ / 2 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,69 g |
Tuky | 127,24 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 376,39 g |
Postup přípravy
Potom vyberieme z rúry a necháme vychladnúť vo forme .
Zveřejněno 19. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KzPJ
Moje poznámka
Francouzský hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KzPJ
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzský hruškový koláč,
hruškový koláč,
hruskovy kol,
francouzský hruškový koláč s drobenkou,
hruškový kolá,
hruškový koláč recept,
top recepty hruškový koláč,
francouzský hruška,
hruškový koláč francouzsky,
francouzský hruškový koláč recept,
recept na francouzský hruškový koláč,
hruškovy kolaš,
franczsky hrukov kol,
hrukov kol,
hruškový koláč s ořechy recept,
francouzský koláč hruškový,
francouzský hruškový koláč s mandlová,
hruškovy páj,
francouzsky kolač c,
hruškový koláč bez vajec
Suroviny:
hruška,
mouka,
cukr,
vejce,
mléko,
olej,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
vejce,
cukr
Komentáře (5)
MissTwiggy: Nemôžeš "beztrestne" nahradiť v tomto koláči klasickú múku celozrnnou, potom cesto bolo husté. Mne to cesto skutočne tieklo.
Jinak nápad dobrý, ta poleva je super