Francouzský hruškový páj

Suroviny 1 koláč

300 g rýžové mouky
220 g odtučněného tvarohu
4 hrušky
1 hrnek rostlinného mléka
2 vejce
150 ml rostlinného oleje
kokosový cukr (množství dle chuti)
1 balení kypřícího prášku
1 lžíce skořice
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Ve velké míse smícháme tvaroh, mouku, mléko, dva žloutky, olej, cukr, kypřící prášek, špetku soli a skořici.

  2. Z bílků vyšleháme zvlášť tuhý sníh, který opatrně vmícháme do těsta. Těsto nalijte do vymazané koláčové formy.

  3. Koláč nakonec rovnoměrně poklaďte oloupanými hruškami a lehce je vtlačte do těsta.

  4. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C cca 40-45 minut.

Poznámka od kuchařky

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Francouzský hruškový páj

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hruskovy paj francouzský páj hruškový páj recept hruškové řezy hrušková páj recept na hruškový páj francouzský hruškový koláč recept paj s hruskami hruškovy recepty francouzský koláč tvaroh blog jablecna paje francouzský páj s s jablky hruškový medový koláč podle francouzského receptu recepty jablko hruškovy páj výborné řezy hruškový páj s ořechy francouzsky hrušňový paj francouzský páj s hruškami hruškový páj se skořici francouzsky hruskivy paj