Francouzský hruškový páj

Susa Kuchařka: Susa

Doba přípravy: 60 minut 1 koláč Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 0 názorů

Suroviny

300 g rýžové mouky
220 g odtučněného tvarohu
4 hrušky
1 hrnek rostlinného mléka
2 vejce
150 ml rostlinného oleje
kokosový cukr (množství dle chuti)
1 balení kypřícího prášku
1 lžíce skořice
špetka soli
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ve velké míse smícháme tvaroh, mouku, mléko, dva žloutky, olej, cukr, kypřící prášek, špetku soli a skořici.

  2. Z bílků vyšleháme zvlášť tuhý sníh, který opatrně vmícháme do těsta. Těsto nalijte do vymazané koláčové formy.

  3. Koláč nakonec rovnoměrně poklaďte oloupanými hruškami a lehce je vtlačte do těsta.

  4. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C cca 40-45 minut.

Poznámka

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 181 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Francouzský hruškový páj

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hruskovy paj francouzský páj hruškový páj recept hrušková páj francouzský hruškový koláč recept paj s hruskami recept na hruškový páj francouzský páj s hruškami hruškový páj se skořici francouzsky hruskivy paj francouzske kolace paje jablkový hruškový páj francouzský hruškový koláč recept hruškový páj recept hruškový páj hruskovy páj recepty recepty na páj hruškový clafoutis páj s ovocem francouzsky jablečný paj

Zapomněl/a jsem heslo