Suroviny
Porce: 1dávka - pre 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 859 kJ / 1 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,98 g |
| Tuky | 4,17 g |
| Vláknina | 25,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 342,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Moje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 32 minutami
Kávové úlky
MichaelaSr před 38 minutami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 38 minutami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 50 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 hodinou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 2 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 2 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 2 hodinami
Tématické fráze:
přehlasované o,
přehlasované u,
bramborove nugetky,
jak se píše přehlasované u,
psaní přehlasovaného o,
bramborové přílohy,
škubánky recept,
jak se dělá přehlasované o,
jak se pise prehlasovane o,
jak psát přehlasovaná písmena,
prehlasovany o,
psaní přehlasovaných písmen,
psaní přehlasované o,
psaní přehlasovaného u,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
maďarské recepty dödölle,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
jak napíšu přehlasované o
Suroviny:
brambory,
sůl,
voda,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
voda
Komentáře (19)
Ale musim uznat, ze urobit to tak dobre ako babicka je fakt tazke. Musia byt spravne mucne zamiaky, odhadnut spravne mnozstvo muky. Myslim, ze davame menej muky, ze je to ako husta zemiakova kasa, a potom sa to vykrajuje lyzicou a smazi.
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Ale vážne, je to stará klasika, asi z Maďarska-Uhorska...
Každopádně je to fantastické jídlo.