Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé po sicilsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 1. 2014 13:15

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 151 kJ / 275 kcal
Bílkoviny4,30 g
Tuky16,93 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K smíchu

3. 8. 2014 11:25

Je k smíchu jak se tu handrkujete o zdroji a názvu :-D taky bych jednou chtěla mít takové starosti :-)

JanaDorazinova

25. 1. 2014 23:40

Eliza::-D;-);-) já bohužel ne;-)

Eliza

25. 1. 2014 21:48

Jani, Ty jsi studnice nápadů...:yes::-p

ivulinka

25. 1. 2014 21:21

Velmi sympatický recept, jak rybky nemusím, tak na tomto receptu bych si fakt pochutnala:yes:

varilamyskakasicku

24. 1. 2014 16:50

Sylva01: pokude není rcp, z mé hlavy, vždy zdroj uvedu, mám taky doma kuchařku ze 70. let, tak pak uvádím;-):-K

JanaDorazinova

24. 1. 2014 16:25

Sylva01: Sylvo, zdroj tedy uvedu, většinou to určitě dělám, ale myslela jsem, že když je to "můj" zdroj, tedy kniha, kterou vlastním, nemusela bych;-). Jinak naprosto souhlasím s Hrašulkou. Mnoho povyku a omílání pro nic.

Sylva01

24. 1. 2014 14:47

Hrašuľka.Hrašuľka: až na to, že tyhle tebou jmenované jsou dávno zažité názvy. A PO sicilsku má v češtině význam -na sicilský zpúsob-, asi proto se Jitka ozvala.

varilamysickakasicku: zdroj čerpání receptu se tady psává automaticky, ne?:-/

varilamyskakasicku

24. 1. 2014 14:39

Jana Remkova: jasně Jani, děláme, co máme rádi všichni, co máme doma a co nám chutná, ne, jak vaří tam či tam:-K;-)

Hrašuľka.Hrašuľka

24. 1. 2014 14:15

To je ako z Shakespeára "Mnoho kriku pre nič".;-(;-(
Pijeme viedenskú kávu - a vo Viedni ju nepoznajú. ;-);-)
Varíme španielske vtáčiky - Španielsko ani nevideli.:-O:-O
Pečieme francúzske zemiaky - neviem o tom, že by ich vymysleli Francúzi. :-D:-D:-D
Hlavne, že je to dobré a chutí to :-!:-!
A ešte k tomu rychlovka - už TO3 nemá chybu. :yes::yes::yes:

JanaDorazinova

24. 1. 2014 12:38

varilamyskakasicku: Nebudu dávat odkaz na svou kuchařku, kterou mám doma!:-)).

varilamyskakasicku

24. 1. 2014 12:18

Jani, tak tam dej příště odkaz na "Zdroj- recepty od Dony" a je klid, mne se recept moc líbí a určitě ho brzo zkusím:-K;-)

JanaDorazinova

24. 1. 2014 11:41

Jarka: zkus a dej vědět, jak chutnalo;-)

JanaDorazinova

24. 1. 2014 11:41

rozmarynaH: To nemůžu fakt posoudit a nepřu se;-)

rozmarynaH

24. 1. 2014 11:06

Jitkas: Souhlasím, sicilská kuchyně nemá daleko do Afriky a tam opravdu hořčici moc nepoužívají. Spíš dají rozinky nebo skořici a nebo mleté nové koření a nebo římský kmín. Ale jídlo to musí být chutné:-p, jen není sicilské.

Jarka

24. 1. 2014 10:06

Recept mi připadá velmi jednoduchý a jistě bude dobrý. V každém případě hledám něco pro obměnu a dobrého. A protože ryby moc nemusíme, hlavně mi vadí kosti, tak ale tohle jistě hned příští týden vyzkouším.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba po sicilsku rybi file po sicilsku treska po sicilsku file rybi file po milansku rybí filé po lázeňsku - recepty ryba po sicilcku sicilské rybí filé file kostky recept file recept recepty file po sicisku file po milansku rybí filé sicilské sicilská kuchyně po sicilsku file kostky do trouby file na sicilskeomacce recept na file fille po sicílsku file po lazensku

Suroviny: filet rybí, máslo, strouhanka, hořčice, olej, koření oregáno, paprika čerstvá bílá, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Filé po sicilsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7zwO