Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Jemná a šťavnatá hovězí líčka, připravovaná na jablku a celeru v pomalém hrnci, se budou doslova rozpadat na jazyku. Vhodný pokrm pro zvláštní nebo sváteční příležitosti, který s jistotou sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,15 g |
| Tuky | 55,21 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 4,78 g |
| Sacharidy | 63,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g5R
Moje poznámka
Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g5R
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 28 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 6 minutami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 9 minutami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 21 minutami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 24 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 34 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 56 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 58 minutami
Vánočka II
boomgo před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Suroviny:
líčka hovězí,
jablko,
celer,
cibule,
vývar masový,
mouka hladká,
olej,
omáčka worcesterová,
pepř,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
máslo
Komentáře (7)