Listové tlamičky plněné pikantní masovou směsí
Pokud potřebujete efektní pohoštění pro rodinnou oslavu nebo setkání s přáteli, můžete zkusit tyto "tlamičky" z listového těsta. Chutná náplň, křupavé těsto, trochu vhodné zeleniny - to vše osloví vaše hosty jak vizáží, tak chutí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 165 kJ / 1 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,05 g |
| Tuky | 36,53 g |
| Vláknina | 28,11 g |
| Cholesterol | 607 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 89,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listové tlamičky plněné pikantní masovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2jqN
Moje poznámka
Listové tlamičky plněné pikantní masovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2jqN
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 1 hodinou
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 1 hodinou
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
ivanc před 19 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 26 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 55 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 57 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 58 minutami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Mrkvový salát
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
plec vepřová,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
omáčka chilli sladká,
kapie,
sýr,
petrželka,
pepř mletý,
sůl,
rohlík,
mléko,
olej
Komentáře (10)