Libečková sůl
Libečková sůl je aromatická směs, ideální pro dochucování polévek, omáček, masových pokrmů, salátů a dalších jídel. Libeček, známý také jako „maggi bylinka“ kvůli své podobné chuti jako oblíbená tekutá dochucovadla, je ceněn pro své bohaté aroma a schopnost zvýraznit chuť pokrmů.
Postup přípravy
Sůl po vysušení dáme do skleniček a skladovat můžete ve spíži nebo mrazáku. Sůl bylinky konzervuje. Krok 3: Jako dochucovadlo se dá použít do čehokoliv, ryby, polévky, saláty...
Zveřejněno 1. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Moje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 36 minutami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 1 hodinou
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 5 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 6 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 6 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 7 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 9 hodinami
Komentáře (5)