Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Šťavnaté vepřové plátky, pomalu vařené v aromatické omáčce, se rozplývají na jazyku. Pomalé vaření zajišťuje, že maso bude krásně měkké a dokonale prolnuté s chutí omáčky. Tento pokrm je ideální volbou pro rodinné večeře nebo když si chcete dopřát něco opravdu výjimečného.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 806 kJ / 1 149 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,28 g | 
| Tuky | 92,27 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 1,39 g | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 2,95 g | 
| Sacharidy | 26,05 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Moje poznámka
					
				
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 38 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 42 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Suroviny:
						
							kotleta vepřová bez kosti, 
						
						
							cibule, 
						
						
							nožička vepřová, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							lák z okurek, 
						
						
							smetana na vaření, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (8)
Také raději používám smetanu ke šlehání,ale lednice mi nabídla pouze tu na vaření.A přiznám se,tu zápražku se mi nechtělo dělat