Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami
Jedním z oblíbených částí vepřového masa je bezesporu krkovice, která je šťavnatá a můžete ji jakkoliv upravit a vždy si na ní pochutnáte. Připravte ji v kombinaci se sušenými houbami, rajčaty a pikantní omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 071 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,14 g |
Tuky | 63,56 g |
Vláknina | 12,56 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 29,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk0lK
Moje poznámka
Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk0lK
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
rajče sekané,
houby sušené,
česnek,
protlak rajčatový,
protlak,
sojová omáčka světlá,
vývar masový,
cukr
Komentáře (3)
Recept se mi moc líbí, děkuji…