Lilkový kaviár
Tato výbornou zeleninovou směs podáváme namazanou na topinkách. Připravíme ji z restované zeleniny, kterou následně vaříme do zhoustnutí. Skvělou chuť směsi dodává lilek, rajčata i česnek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 923 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 33,83 g |
| Vláknina | 12,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový kaviár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R99y
Moje poznámka
Lilkový kaviár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R99y
Nejnovější recepty
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 25 minutami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 35 minutami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
Suroviny:
lilek,
rajče,
česnek,
mrkev,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
ocet,
cukr
Komentáře (4)