Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Připravte si podle našeho receptu čistě zeleninové jídlo, z běžně dostupné zeleniny. Takto připravený pokrm vás zasytí, pohladí chuťově buňky a zároveň nepřidá zbytečný náklad nadbytečné energie.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,54 g |
| Tuky | 26,56 g |
| Vláknina | 15,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 70,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmpl
Moje poznámka
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmpl
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 19 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
Sahula před 8 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
konadra před 28 minutami
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 1 hodinou
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 1 hodinou
Pečené maso
Anytram před 2 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 2 hodinami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 3 hodinami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 3 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
cibule,
fazolky zelené,
kukuřice mražená,
žampióny,
vývar masový,
sugo,
pepř mletý,
česnek sušený,
cukr,
cibulka
Komentáře (3)